JouwOmgeving

Naast je afspraken met je behandelaar ga je ook veilig online aan de slag met je behandeling. Dat kan via JouwOmgeving, de online plek van Arkin Jeugd & Gezin.

Wat kun je doen in Jouw Omgeving?

• Veilig mailen of chatten met je behandelaar.
• Werken aan doelen: samen met je behandelaar maak je doelen en kun je uit de digitale bibliotheek opdrachten, filmpjes of documenten klaarzetten. Ook kun je hier met anderen samenwerken, zoals je ouders of je mentor.
• Berichtjes lezen van je behandelaar. Via de JouwOmgeving app ben je hier snel van op de hoogte. Deze app kun je downloaden via www.jouwomgeving.nl/apps
• De behandeling doe je soms voor een groot deel online. Als dit ook voor jou geldt dan zal de behandelaar dit met je bespreken.
• Als je behandeling bij Arkin Jeugd & Gezin is afgerond, blijft jouw account actief en kun je gebruik blijven maken van Jouw Omgeving! Je kunt je behandeldoelen blijven inzien en gebruik maken van de hulpmiddelenbibliotheek. Je behandelaar kan niet meer bij jouw gegevens.
• Wanneer je behandeling is afgerond, kun je geen contact meer opnemen met je behandelaar via Jouw Omgeving.

Voor meer informatie kijk in de brochure. 

Crisis

Zit je in een crisissituatie? Jouw Omgeving is niet bedoeld voor acute hulp. Neem in geval van crisis tijdens kantoortijden direct contact op met je behandelaar, via het algemene nummer: 020-5904333.

Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met het mobiel crisisteam: 020-5235433.

Ben je nog niet in behandeling, dan kun je contact opnemen met je huisarts of de huisartsenpost op 088-0030600.

Kijk hier meer informatie over crisis.

Vragen over JouwOmgeving?

De Helpdesk Digitale Zorg is er voor alle vragen die niet-medisch inhoudelijk zijn, maar wel ondersteunen bij het digitaal contact met jouw zorgverlener.

Wij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur op 085- 1304 575. Buiten kantoortijden heb je de mogelijkheid de voicemail in te spreken en je wordt dan de eerstvolgende werkdag teruggebeld.

Of stuur een mail met je vraag naar info@helpdeskdigitalezorg.nl
Ook mail wordt de eerstvolgende werkdag na ontvangst beantwoord.