Over ons

WAAROM ARKIN JEUGD & GEZIN?

  • Omdat we gericht zijn op een betere toekomst voor kind, jongere én ouders
  • Omdat we een oplossing bieden bij zowel psychiatrische problemen als verslavingsproblematiek
  • Omdat we behandelen vanuit gelijkwaardigheid, transparantie en eigen regie
  • Omdat we werken vanuit de meest recente wetenschappelijke richtlijnen
  • Omdat we onze behandelvorm aanpassen aan dat wat nodig is
  • Omdat we actief samenwerken met onze partners in de stad om te komen tot het beste behandelaanbod

ARKIN JEUGD & GEZIN, JE TOEKOMST IS HET WAARD

Arkin Jeugd & Gezin is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie en verslavingszorg met locaties in Amsterdam. Kinderen en jongeren (0-23 jaar) uit de regio Amsterdam Amstelland kunnen bij ons terecht. Kinderen en jongeren komen bij ons voor diagnostiek en behandeling van ADHD / ADD, autisme spectrum stoornis, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek of verslavingsproblemen.

Bij de behandeling kijken we altijd goed naar wat een kind en het gezin nodig heeft en wat het beste bij het kind past. Dit kunnen individuele behandelingen zijn, in een groep, met of zonder de ouders erbij. Medicatie kan helpen bij sommige problemen. Behandeling vinden op een van onze locaties plaats of bij cliënt thuis, afhankelijk van de aard en omvang van de problematiek.

Arkin Jeugd & Gezin is gespecialiseerd in complexe problematiek. Bij enkelvoudige problematiek behandelen onze partners in de zorg, waarbij zij van de kennis en kunde van Arkin Jeugd & Gezin gebruik kunnen maken.

NETWERKEN EN SAMENWERKINGEN

Altra, Levvel, HVO-Querido, GGZ inGeest en Opvoedpoli/Care Express