Deel jouw ervaring

Arkin Jeugd en Gezin ziet
de mens achter de stoornis

Kwaliteit van zorg

HKZ

Arkin Jeugd & Gezin is trots op de hoge kwaliteit van zorg die geleverd wordt, iedere dag weer, door toegewijde professionals en blijft onderzoeken hoe deze kwaliteit gewaarborgd én verbeterd kan worden.

Arkin Jeugd & Gezin maakt onderdeel uit van Arkin. Arkin is een HKZ-gecertificeerde instelling. Met het behalen van het HKZ-keurmerk maakt Arkin zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, patiënten/consumenten en de overheid worden gesteld.

HKZ staat voor Stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. HKZ-certificering is een manier om zichtbaar te maken dat een organisatie intern de zaken goed op orde heeft, dat de cliënt altijd centraal staat en dat de organisatie voortdurend en systematisch werkt aan verbetering van het aanbod. Bovendien voldoet het kwaliteitssysteem aan de internationale ISO-9001 normen.

Kenniscentrum Kinder- en jeugdpsychiatrie

Arkin Jeugd & Gezin hecht grote waarde aan wetenschappelijk onderzoek op het gebied van jeugdpsychiatrie en de toepassing ervan in behandelingen die bewezen effectief zijn. Daarom zijn we lid van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Het Kenniscentrum is een landelijke netwerkorganisatie waarin professionals, experts, onderzoekers, ouders en kinderen samenwerken aan de wetenschappelijke onderbouwing van het dagelijkse werk in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin