Arkin Jeugd en Gezin ziet
de mens achter de stoornis

Cursussen voor ouders

Onderstaande cursussen zijn gericht op ouders. Klik op een cursus om meer te lezen over de cursus of om je aan te melden.

Steuntje in de rug

De cursus richt zich op ouders die veel stress hebben ervaren of te maken hebben (gehad) met psychische en psychiatrische problemen en thuiswonende kinderen tot 12 jaar hebben.

Bekijk ook de folder voor meer informatie.

Opvoeding en scheiding

Deze cursus is er voor ouders die uit elkaar zijn gegaan met kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar en voor gescheiden ouders van tieners (12 tot 16 jaar).

Bekijk ook de folder voor meer informatie.

Triple P Pathways

Cursus voor ouders die moeite hebben met hun eigen boosheid in opvoedingssituaties.

Bekijk ook de folder voor meer informatie.

Beter contact met je baby

Beter contact met je baby is voor ouders (en hun baby’s tussen de 0 en 1 jaar) die minder goed in hun vel zitten na de geboorte van hun kindje.

Bekijk ook de folder voor meer informatie.


Online aanbod

MijniHelp

Iedereen heeft in zijn leven te maken met onverwachte gebeurtenissen, tegenvallers, verlies, zorgen over de toekomst of langdurige ziekte. Er kunnen klachten ontstaan zoals stress, somberheid, slaapproblemen, angst of piekeren. Ben je op zoek naar mogelijkheden om je psychische gezondheid te verbeteren? Op MijniHelp.nl vind je informatie, steun en cursussen, die je hierbij kunnen helpen.

KopOpOuders

Je kind een gelukkige jeugd geven. Dat is wat ouders willen. Maar opvoeden valt soms niet mee. Zeker als je niet lekker in je vel zit. Toch wil je het beste voor je kind. KopOpOuders.nl is er voor alle ouders die last hebben van stress, psychische problemen of een verslaving en hun partner. KopOpOuders.nl geeft informatie en tips over hoe je een zo goede mogelijke ouder kunt zijn. Ook kun je anoniem een online groepscursus volgen, om advies via de e-mail vragen en ervaringsverhalen lezen en uitwisselen.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2022 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin