Hoe meld ik me aan?

Wij helpen jou als je last hebt van vervelende gevoelens die maar niet over gaan, als je vaak in problemen komt met anderen zonder dat je dat zelf wil of als je bang bent dat je verslaafd bent. Als je je bij ons aanmeldt, heb je wel een verwijzing nodig. Die kun je aan ons mailen op aanmelden@arkin.nl of opsturen naar: Centrale Aanmelding Arkin, Postbus 75848, 1070 AV Amsterdam. Zodra we de verwijsbrief ontvangen hebben zal Centrale Aanmelding Arkin, op basis van de informatie in de verwijsbrief en van eventuele eerdere behandelingen, een eerste gesprek met je plannen. Het kan zijn dat wij daarvoor nog wat aanvullende vragen hebben. Een van de behandelaren van CAA neemt dan contact met je op en/of met je huisarts of verwijzer.

Je kunt bij Arkin Jeugd & Gezin terecht als je uit een van de volgende regio’s komt: Amsterdam Amstelland en Gooi & Vechtstreek. Bekijk hier de volledige lijst met de regio’s/gemeenten.

Hoe kom ik aan een verwijsbrief

Je kunt een verwijsbrief vragen aan je huisarts of aan de lokale teams in jouw gemeente. Tot je 18e mag je ook verwezen worden door de jeugdarts, een medisch specialist of een jeugdinstelling. Wanneer je al 18 jaar of ouder bent kan je naast de huisarts ook doorverwezen worden door een medisch specialist, straatdokter of regiebehandelaar van een externe aanbieder.

De verwijzer stuurt de verwijsbrief naar ons. Heb je geen contact met je huisarts? Dan kun je ook contact met ons opnemen. We kijken dan samen hoe we je verder kunnen helpen.

Tot je 18e jaar betaal je geen eigen risico over de zorg die je bij Arkin ontvangt. Vanaf je 18e zal hiervan wel sprake zijn. Voor vragen kun je ons elke werkdag bellen tussen 08.30 en 17.00 uur op: 020 – 590 44 44. Mailen kan natuurlijk ook: aanmelden@arkin.nl