Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over je behandeling

Ik start met een behandeling

Intake

In een eerste gesprek bespreken we waar jij mee zit. Je vult ook een vragenlijst om samen in kaart te brengen welke soort problemen je hebt. Bij jongere kinderen zijn altijd de ouders aanwezig bij de intake, bij oudere kinderen maken we afspraken over wanneer je ouders er wel en niet bij zijn.

Aan het eind van de intake geven we een behandeladvies en maken een behandelplan.

Soms weten we na het eerste gesprek nog niet goed wat er met je aan de hand is. We gaan dan uitgebreider psychologisch onderzoek doen. Je krijgt dan tijdens een volgend gesprek meer vragenlijsten en kleine oefeningen om vast te stellen wat er met je aan de hand is en welke behandeling het beste bij je past. Soms moeten je ouders ook vragenlijsten beantwoorden.

Lees deze informatie vooraf aan je intakegesprek

Behandeling

Tijdens de behandeling heb je gesprekken, oefen je en krijg je soms medicijnen. Je doet dit alleen, samen met je ouders of in een groep met andere jongeren. Dit is meestal op een locatie van ons, maar soms ook bij je thuis. Je kijkt steeds samen met je behandelaar hoe het gaat en hoe je verdergaat.

Welke behandeling?

Wie gaat je helpen?

Je hebt meestal met verschillende behandelaren te maken die jou samen helpen. Zij begrijpen waar jongeren mee zitten. Bij ons werken psychologen, psychiaters, maatschappelijke werkers, systeemtherapeuten en sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen.

Neem contact op met Arkin Jeugd & Gezin

Ik wil me aanmelden voor een behandeling.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin