Deel jouw ervaring

Arkin Jeugd en Gezin ziet
de mens achter de stoornis

Stages

Stage lopen bij Arkin Jeugd en Gezin

Ben jij op zoek naar een stageplek binnen de jeugd ggz?
Bij Arkin Jeugd & Gezin zijn er plekken beschikbaar op onze verschillende locaties: Baarsjesweg, Strekkerweg (noord) en Diemen Zuid. Ook is er een stageplek beschikbaar binnen onze afdeling Project aan huis, die behandeling aan huis aanbiedt voor gezinnen met meerdere problemen. Deze problemen hangen vaak samen met psychische klachten.

De doelgroep van Arkin Jeugd & Gezin bestaat uit jongeren tussen 0-23 jaar waarbij sprake is van ADHD/ADD, autisme spectrum stoornis, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek of verslavingsproblemen.
Er worden individuele en systemische behandelingen en ook verschillende groepsbehandelingen aangeboden.

Hoe ziet een stage bij Arkin Jeugd & Gezin eruit?

Als stagiair loop je mee met een vaste begeleider, waarbij je meekijkt met intakegesprekken, behandelgesprekken en psychodiagnostiek trajecten. Op termijn kan je als stagiair onder begeleiding ook je eigen behandel- en diagnostiektrajecten gaan uitvoeren. Daarnaast is het mogelijk om een Aantekening Psychodiagnostiek (BAPD) te behalen. Een stageperiode duurt meestal 8-10 maanden, als er wordt uitgegaan van 3 dagen in de week.

Bij Arkin jeugd & Gezin werk je op basis van een stageovereenkomst en ontvang je een stagevergoeding. Een stageplaats is een goede opstap naar een aanstelling in de (nabije) toekomst: bekijk de stageplaatsen.

Wanneer zijn de stages?

De stages zijn jaarlijks, in de periode september-oktober. Er komen dan meerdere stageplekken vrij waarop gereageerd kan worden. De sluitingsdatum voor het solliciteren op de stageplekken is 1 mei dit jaar.

Heb je vragen of wil je direct solliciteren voor een stageplaats bij Arkin Jeugd & Gezin? Stuur je vraag of sollicitatie naar stagiaires@arkinjeugd.nl t.a.v. Floor Frederix.

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin