Voorlichting en training

Het team van Arkin Preventie Jeugd bestaat uit elf enthousiaste vaste medewerkers en negen flexwerkers, die in de hele stad trainingen en cursussen geven voor ouders, jongeren en kinderen. Deze trainingen worden gegeven op scholen en op andere locaties in verschillende stadsdelen. Voorop staat dat iedereen met veel plezier naar de training komt en er zoveel mogelijk uithaalt. Op deze pagina richten we ons vooral op de trainingen waarvoor je jezelf of je kind kunt inschrijven.

Mocht je eerst wat meer informatie willen, dan vinden wij het ontzettend leuk jullie te woord te staan. Stuur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek een mail naar koppkov@arkinjeugd.nl. Naast adviesgesprekken over onze trainingen, zijn wij ook altijd bereid om met beroepskrachten, ouders en kinderen mee te denken als er psychische of verslavingsproblematiek speelt.

In deze folder vind je het aanbod van trainingen die wij je kunnen geven. Wil je meer weten over een training en wanneer in 2023 deze start? Kijk dan in de agenda voor het overzicht van de startdata. Klik op de training voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over onze KOPP/KOV-groepen? Volg ons dan op Facebook.