Arkin Jeugd en Gezin ziet
de mens achter de stoornis

Voorlichting en training

Het team van Arkin Preventie Jeugd bestaat uit elf enthousiaste vaste medewerkers en negen flexwerkers, die in de hele stad trainingen en cursussen geven voor ouders, jongeren en kinderen. Deze trainingen worden gegeven op scholen en op andere locaties in verschillende stadsdelen. Voorop staat dat iedereen met veel plezier naar de training komt en er zoveel mogelijk uit haalt. Op deze website richten we ons vooral op de trainingen waarvoor je jezelf of je kind kunt inschrijven.

Mocht je eerst wat meer informatie willen dan vinden wij het ontzettend leuk jullie te woord te staan. Stuur voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek een mail naar preventie@arkin.nl. Naast adviesgesprekken over onze trainingen, zijn wij ook altijd bereid om met beroepskrachten, ouders en kinderen mee te denken als er psychische of verslavingsproblematiek speelt.

In deze folder vind je het aanbod van trainingen die wij je kunnen geven. Wil je meer weten over een training en wanneer in 2021 deze start? Kijk dan in de agenda voor het overzicht van de startdata. Klik op de training voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over onze KOPP/ KOV-groepen? Volg ons dan op Facebook.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2022 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin