Deel jouw ervaring

 
Coronavirus update
Klik hier voor het laatste nieuws over je behandeling

Scheiding ouders

Als ouders gaan scheiden is dat nooit leuk. Het is heel natuurlijk dat je hier van slag kunt zijn, verdrietig of boos. Binnen Arkin Jeugd & Gezin worden ouders/opvoeders altijd actief bij jouw behandeling betrokken. In sommige gevallen is er echter meer nodig en zijn begeleidende gesprekken nodig door ons Centrum voor Relationele Therapie. In andere gevallen komt het gezin mogelijk in aanmerking voor een meer intensief behandelaanbod zoals het Project aan Huis.

Soms verloopt de scheiding van je ouders echter met zo veel strijd en ruzies dat je langdurig in de knel komt te zitten. In dit soort gevallen biedt Arkin Jeugd & Gezin een behandelprogramma voor ouders en kind: Het programma Kinderen uit de Knel is ontwikkeld vanuit onvrede over vaak uitblijvende of onvoldoende resultaten bij behandelingen van ouders en/of kinderen in zeer complexe scheidingssituaties.

Tijdens de behandeling zit je met andere kinderen die hetzelfde hebben meegemaakt in een groep en praat en teken je over wat je dwars zit of waar je je zorgen over maakt. Ook je ouders zitten met andere ouders in een groep, zij oefenen met manieren om met minder ruzie en strijd met elkaar om te gaan.

Je kunt je bij Arkin Jeugd & Gezin aanmelden als je hulp zoekt voor je probleem. Natuurlijk kun je ook eerst contact met ons opnemen om advies te vragen.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Arkin Jeugd & Gezin - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin